Pilates Vleuten /

Pilates aan de Wetering

Anne Joosten: Pilatestrainer en Cesartherapeut

Anne is geschoold als Cesar- en ergotherapeut en heeft een passie voor Pilates. 
Anne heeft een aantal jaren intensieve studies, trainingen en workshops gevolgd in de authentieke pilatesmethode o.a. bij Bob Liekes (Power Pilates) en Mirjam van Gameren (Just Pilates). Zij is volledig Power Pilates gecertificeerd. Anne is tevens hoofddocent bij de pilatesopleidingen van de Pilates academie van de AALO en bij Fysiopilates (de pilatesopleiding voor fysiotherapeuten).

 

Nadat ze heel veel uren Pilates matlessen en personal training had gegeven, opende Anne de deuren van haar eigen personal training studio, Utrecht Pilates,  in januari 2019. In april 2019 is Anne door Line en Karin van Therapie Centrum Vleuten gevraagd om in het therapiecentrum pilateslessen te gaan geven. Anne's achtergrond als cesartherapeut in combinatie met Pilates zorgt voor een goede aansluiting bij de cesartherapie en fysiotherapie praktijken van Line en Karin.
 

Anne heeft duizenden uren les gegeven aan allerlei verschillende mensen. Ze heeft met succes klanten geholpen bij het herstellen van blessures, zoals frozen shoulder, rug, nek & schouderklachten en hernia, en ze heeft een netwerk van therapeuten en artsen naar wie er doorverwezen kan worden. Ook is het veel zwangere vrouwen gelukt fit te blijven tijdens hun zwangerschap door het volgen van de Pilateslessen bij Anne.